OP:n toimitilauutisia

OP Kiinteistösijoitus Oy julkaisi vastuullisuusraporttinsa – Vuosi 2018 on ollut uusiutuvan energian buumia

6.3.2019

OP Kiinteistösijoituksen vastuullisuusraporttiin on kerätty yhteen vuoden 2018 toteutettuja toimenpiteitä vastuullisuuden kehittämiseksi. Lisäksi raportissa kerrotaan muun muassa kiinteistöjen toteutuneet kulutukset ja raportoidaan muitakin vastuullisuuden mittareita.

Vuonna 2018 OP Kiinteistösijoitus on panostanut erityisesti uusiutuvaan energiaan. Kiinteistöjen investointipäätöksissä arvioidaan järjestelmällisesti mahdollisuudet uusiutuvan energian käyttöönottoon. Järjestelmällisen arvioinnin seurauksena aurinkovoimaloiden määrä OP Kiinteistösijoituksen hallinnoimissa kiinteistöissä kolminkertaistui, ja maalämpöjärjestelmiä on hankittu kahdeksaan kohteeseen.

OP Kiinteistösijoituksen kiinteistöpäällikkö Matti Puromäki kommentoi raportin laadinnan hyötyjä: ”Raportti on hyvä tapa summata yhteen vuoden tapahtumia, ja nostaa esiin asioita, joita tulisi voimakkaimmin kehittää eteenpäin vastuusaralla. Hallinnoimme yhteensä yli kahtasataa kiinteistöä, ja rakennutamme vuosittain toista kymmentä kiinteistöä, joten työllämme on iso merkitys ympäristön kannalta.”


OP Kiinteistösijoitus Oy:n vuoden 2018 vastuullisuusraportti löytyy täältä.Lisätietoa: 

Matti Puromäki, kiinteistöpäällikkö
010 252 5085
matti.puromaki@op.fi