Tampereen Kelloportinkatu 1 Toimitilat | Tampere, Tampella

Uniikki toimistosijainti Tampereella: Uusitut toimistotilat Tampellan vanhan pellavatehtaan talossa, keskustan tuntumassa, Tammerkosken rannalla.

Entisen Tampellan pellavatehtaan taloon on saneerattu vuonna 2017 täysin uusia, laadukkaita toimistoja. Suurista kaari-ikkunoista aukeavat koski- ja kaupunkimaisemat. Koskitammen arvokiinteistö onkin merkittävä osa Tammerkosken kansallismaisemaa. Tänne on helppo saapua, ja maamerkkimäiselle paikalle löytää vaivatta.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ravintola, joka palvelee kiinteistön käyttäjiä ja kaupunkilaisia. Ravintola tarjoaa vuokralaisille lounasmenun lisäksi kokouspalveluita sekä mahdollisuuden kabinettitilojen käyttöön.

Kiinteistön palvelut

Sijainti ja pysäköinti

Kiinteistö sijaitsee kävelyetäisyydellä Tampereen keskustan palveluista. Rautatieasemalle on matkaa noin kilometri. Paikalle on helppo saapua myös linja-autolla, joka tuo aivan kiinteistön viereen.

Kiinteistöllä on oma pysäköintihalli ja pihaparkkipaikkoja. Paljon pysäköintitilaa tarvitseville yrityksille on vuokrattavissa paikkoja myös alueen pysäköintilaitoksista.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Sanna Eerilä-Vänni
Newsec Advice
p. 050 502 4639
Sijainti
Kelloportinkatu 1, Tampella, 33100 Tampere
Raitiovaunupysäkki
710 m
Bussipysäkki
190 m
Juna-asema
1,1 km
Lentoasema
18 km