HIOMO 5 Toimitilat | Helsinki, Pitäjänmäki

Avaria tilaratkaisuja mahdollistava toimistokiinteistö Helsingin Pitäjänmäessä

HIOMO 5 on toimitilakohde, johon voidaan toteuttaa käyttäjien toiveiden mukaan viimeisteltäviä, tilankäytöltään tehokkaita toimistotiloja. Tilat soveltuvat myös pienimuotoiselle tuotantotoiminnalle. Hyötykuormat kerroksissa: 10 kN/m2 sekä portaissa 4 kN/m2. Kiinteistössä myös iso tavarahissi.

Tutustu kiinteistöön alla olevan 360°-esittelyn kautta!

Lähialueen palveluita

Lounasravintola

Kuntosali

Parturi-kampaaja

Ruokakauppa

Kioski

Autopesula

Lähellä kaikkea

Alueella on runsaasti palveluita ja laadukkaita lounasravintoloita. Esimerkiksi korttelin päässä sijaitseva Taitotalon ravintola tarjoaa laatutietoisille asiakkaille kolmen ruokalajin business-lounaita. Alueella on myös useampi kuntosali. Läheinen Talin liikuntapuisto tarjoaa myös monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia työpäivän päätteeksi. Lähde vaikka asiakkaan kanssa golfaamaan tai tiimin kanssa keilaamaan!

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Helposti saavutettavissa autolla ja julkisilla

HIOMO 5 sijaitsee vain 400 m kävelymatkan päässä Valimon juna-asemalta. Valimosta pääset Helsingin keskustaan nopeasti 11 minuutissa. Vieressä kulkeva Vihdintie palvelee sekä autoilijoita että julkisen liikenteen käyttäjiä. Vihdintien bussipysäkit ovat n. 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Jarl Virala
OP Kiinteistösijoitus
p. 010 252 7278
Sijainti
Hiomotie 5, Pitäjänmäki, 00380 Helsinki
Raitiovaunupysäkki
490 m
Bussipysäkki
360 m
Juna-asema
360 m
Lentoasema
17 km