Alberga Business Park – E-talo Toimitilat | Espoo, Leppävaara

Uudenkiiltävää toimitilaa Leppävaaran ytimessä

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Alberga Business Park E-talo tarjoaa vuokralaisilleen modernit, toimivat, ympäristöystävälliset ja nykyaikaiset toimitilat. Kiinteistö sijaitsee Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluvan Sellon ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja se kuuluu OP-Vuokratuoton kiinteistöportfolioon.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu

Catering

Vuokrattavia neuvottelutiloja

Videoneuvottelu

Toimitilapalvelut

Tietoliikennepalvelut

Toimistopalvelut

Pukeutumis- ja pesutilat

Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola

Kuntosali

Parturi-kampaaja

Ruokakauppa

Kioski

Pesula

Autopesula

Tulevaisuuden toimintaympäristö kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille

Alberga Business Park koostuu viidestä talosta, jonka viimeinen vaihe (E-talo) on valmistunut syyskuussa 2017. Toimitilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisten tarpeisiin vastaaviksi ja monipuoliset palvelut tukevat yritysten tuottavuutta.

Alberga Business Park erottuu muista uusista toimistotiloista näyttävällä lasilankkujulkisivullaan sekä erityisesti sillä, että kohteen yleisten tilojen ja kohtaamispaikkojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen on panostettu aidosti. Kohteeseen on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla sekä myös kävellen ja polkupyörällä. Kiinteistössä on työmatkapyöräilijöille pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat. Leppävaaran asemalle on erinomaiset bussi- ja junayhteydet. Junalla pääset Helsingin keskustaan vain 20 minuutissa.

Albergalla on kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiontijärjestelmän Very Good-luokitus energiatehokkaan suunnittelun, tehokkaan kierrätyksen ja modernin talotekniikan ansiosta. Leppävaara on nopeasti kasvava yrityskeskittymä joka tarjoaa runsaasti lähipalveluita.

Kiinteistön omistaja

Alberga Business Park D- ja E-talon omistaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Jaan Laakkonen
Newsec Property Asset Management
p. 050 597 8101
Sijainti
Bertel Jungin aukio 1, Leppävaara, 02600 Espoo
Raitiovaunupysäkki
400 m
Bussipysäkki
230 m
Juna-asema
500 m
Lentoasema
19 km