Alberga Business Park – D-talo Toimitilat | Espoo, Leppävaara

Modernia toimitilaa Leppävaaran sydämessä

Alberga Business Parkin D-talo sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella, aivan Kauppakeskus Sellon ja juna-aseman vieressä. Kohde soveltuu sekä pienille, suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat modernien toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Hyvin toteutetut toimitilat tukevat tiedon kulkua ja minimoivat stressiä aiheuttavia tekijöitä. Alberga tarjoaa huippulaadukkaita ja yrityksen tarpeiden mukaan muuntojoustavia toimitilaratkaisuja mukaanlukien kaikki nykyaikaisen toimistokohteen palvelut aulapalvelusta ravintola- ja cateringpalveluihin.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu

Lounasravintola

Catering

Vuokrattavia neuvottelutiloja

Videoneuvottelu

Toimitilapalvelut

Tietoliikennepalvelut

Toimistopalvelut

Pukeutumis- ja pesutilat

Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola

Kuntosali

Parturi-kampaaja

Ruokakauppa

Kioski

Pesula

Autopesula

Alberga Business Parkilla on kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiontijärjestelmän Very Good-luokitus energiatehokkaan suunnittelun, modernin talotekniikan ja tehokkaan kierrätyksen ansiosta. Leppävaara on nopeasti kasvava yrityskeskittymä, joka tarjoaa runsaasti lähipalveluita.

Alberga Business Parkiin pääsee erinomaisesti julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla sekä myös kävellen ja polkupyörällä. Esimerkiksi junalla matka taittuu Helsingin keskustasta vain 20 minuutissa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Kiinteistön omistaja

Alberga Business Park D- ja E-talon omistaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Jaan Laakkonen
Newsec Property Asset Management
p. 050 597 8101
Sijainti
Bertel Jungin aukio 3, Leppävaara, 02600 Espoo
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
alle 100 m
Lentoasema
19 km